Magyar foci sport

„Dzsudzsák Balázs dönt, pont százzal több meccse van, mint nekem”

Szoboszlai Dominik állítja, nem nagyképű, csak nagy az önbizalma.

A Salzburgnál általában – 18-19 métertől felfelé – én rúgom a szabadokat. Ha nagyon közel van és finoman kell átemelni, akkor Junuzovic. A válogatottnál eddig egy komoly lehetőségem volt, azt kihasználtam. Ott Dzsudzsák Balázs dönt amúgy, mégiscsak pont százzal több meccse van, mint nekem… Ha azt mondja, megpróbálhatom, megpróbálom

– idézi a Csakfoci Szoboszlai Dominikot, aki a Presztízs Sportnak adott interjút.

Ha lemaradt, itt megnézheti Gulácsi bravúrjait
A magyar kapus hibátlanul védett Londonban.

A magyar válogatott középpályása a szabadrúgások mellett arról is beszélt, miért tarthatják nagyképűnek.

Magyarországon a nagyképűséget összekeverik azzal, ha tele vagy önbizalommal. Külföldön ilyet senki sem mond. Önbizalom nélkül nem tarthatnék itt, mert nem hittem volna el saját magamról, hogy képes vagyok erre.Önbizalom nélkül ezen a szinten egyszerűen nem lehet megmaradni. Ha nem érek el semmit, akkor szedjenek szét, de ha úgy van önbizalmam, hogy elindultam egy úton, amin végig is fogok menni, akkor a végén kíváncsi leszek, ki mit mond vagy ír majd. Szerencsére vannak, akik hisznek bennem, akik elismerik, amit elértem ennyi idősen magyarként. Nem vagyok Ronaldo, nem is leszek, de egy elég magas szintre el szeretnék jutni a futballban

– mondta a játékos, majd hozzátette, szeretne Top 5 bajnokságban játszani, Bajnokok Ligáját nyerni, és a válogatottal kijutni egy Eb-re.

Kiemelt fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!