Magyar foci sport

Korábbi csapata szurkolói ünnepelték Otigbát

Super Kenny, super Kenny!

A jelek szerint a Heerenveen szurkolói nem felejtették el Otigba Kennethet. Mint azt az Üllői129 kiszúrta, a Ferencváros 27 esztendős védőjét maroknyi holland drukkercsapat ünnepelte a szombati NB I-es rangadót követően.

Otigba mindössze 16 éves volt, amikor Hollandiába került, majd a Heerenveen lett profi pályafutása első klubja. A magyar válogatottban is bemutatkozó hátvéd 2017-ben igazolt az FTC-be, hosszú sérülését követően biztos helyet harcolt ki magának Szerhij Rebrov együttesében. Otigba a Fehérvár elleni bajnoki mérkőzésen (1–0) is végig a pályán volt; holland vendégei legnagyobb örömére.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!