Magyar foci sport

Varga Roland: Szívem szerint elrúgtam volna, de nem én vagyok kijelölve

A Ferencváros középpályása legközelebb azért elgondolkozik a dolgon.

A Ferencváros hazai pályán 1-0-ra verte a Fehérvárt, és úgy növelte hatpontosra az előnyét, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A zöld-fehéreknél csereként beálló és tizenegyest kiharcoló Varga Roland az M4 Sportnak elárulta, nem foglalkoztak a mérkőzés előtt azzal, hogy mennyire fontos lehet a bajnoki cím szempontjából a fehérváriak elleni összecsapás, a saját játékukat akarták játszani és úgy érzi, megérdemelten nyertek.

Véletlenül lőtt káprázatos gólt a felcsúti csapatkapitány
Nem lehetett felkészülni Szolnoki Roland emelésére.

Beszélt a büntetőről is, amelyet Isael végül kihagyott.

Szívem szerint elrúgtam volna, de nem én vagyok kijelölve, ezért kénytelen voltam átadni, de ha legközelebb ilyen lesz, kicsit elgondolkozom rajta

– mondta Varga.

A kihagyott büntető:

Kiemelt fotó: Ferencváros Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!