Magyar foci sport

Hidegen hagyja a Fradi sorozata a fehérvári vezetőedzőt

Joan Carrillo szerint itt az ideje, hogy megtörjön a széria.

A Ferencváros ellen 46 bajnoki meccs óta egyetlen csapat sem tudott nyerni a Groupama Arénában, tavaly azonban a Mol Fehérvár Magyar Kupa-mérkőzésen 2-1-re nyert a bevehetetlennek tartott várban. Ha ez most szombaton is összejön a piros-kékeknek, akkor még nyílt marad a bajnoki elsőség kérdése, ha viszont a Fradi nyer, akkor, akár oda is lehet adni előre az aranyat a Rebrov-csapatnak.

A statisztikái nagyon jók a Fradinak, de itt az idő, hogy megtörjön a sorozata. És egyet ne feledjük, a statisztika sohasem játszik. Van 22 játékos, egy bíró és két asszisztens a gyepen, rajtuk múlik. Minden megtörténhet a fociban. Mi felkészültünk a Ferencváros ellen, és eljött a pillanat, hogy ezt meg is mutassuk egy nagyon jó meccsen. Ahogy látom, a játékosok is várják a találkozót, ahol nyerni szeretnénk. Hiszünk a kemény munkában, és ez adja meg a magabiztosságunkat. Játszani és nyerni megyünk a Groupamába, aztán persze majd meglátjuk, mi lesz az eredmény

– nyilatkozta a DIGI Sport híradójának Joan Carrillo, a Mol Fehérvár FC vezetőedzője. A hazai bajnokság első két helyezettje között három pont a különbség, igaz, a Fradi két meccsel kevesebbet játszott.

Rebrov nem foglalkozik Nikolics fehérvári szerződésével
A 21. fordulójának rangadóján csapnak össze a felek.

A fehérváriak februárban nyolc meccset játszanak, míg a Fradi hárommal kevesebbet, de hogy ez valóban előny lesz-e a zöld-fehérek számára, szombaton derül ki.

Biztos, hogy sok mérkőzésünk van, és emiatt fáradtabbak vagyunk, de azt gondolom, minden focista álma, hogy háromnaponta meccset tudjon játszani. A Fradi most kicsit kiesett a ritmusból, tíz napig nem volt pályán az utolsó mérkőzése és a közös szombati meccsünk közötti időszakban. Ez lehet előny, lehet hátrány, de nem foglalkozunk ezzel. Csak a mérkőzésre koncentrálunk, hogy elhozzuk a három pontot a Groupamából

– fogalmazott Kovácsik Ádám kapus.

Az FTC–MOL Fehérvár FC bajnokit szombaton fél nyolckor rendezik.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!