Magyar foci

Hidegen hagyja a Fradi sorozata a fehérvári vezetőedzőt

Joan Carrillo szerint itt az ideje, hogy megtörjön a széria.

A Ferencváros ellen 46 bajnoki meccs óta egyetlen csapat sem tudott nyerni a Groupama Arénában, tavaly azonban a Mol Fehérvár Magyar Kupa-mérkőzésen 2-1-re nyert a bevehetetlennek tartott várban. Ha ez most szombaton is összejön a piros-kékeknek, akkor még nyílt marad a bajnoki elsőség kérdése, ha viszont a Fradi nyer, akkor, akár oda is lehet adni előre az aranyat a Rebrov-csapatnak.

A statisztikái nagyon jók a Fradinak, de itt az idő, hogy megtörjön a sorozata. És egyet ne feledjük, a statisztika sohasem játszik. Van 22 játékos, egy bíró és két asszisztens a gyepen, rajtuk múlik. Minden megtörténhet a fociban. Mi felkészültünk a Ferencváros ellen, és eljött a pillanat, hogy ezt meg is mutassuk egy nagyon jó meccsen. Ahogy látom, a játékosok is várják a találkozót, ahol nyerni szeretnénk. Hiszünk a kemény munkában, és ez adja meg a magabiztosságunkat. Játszani és nyerni megyünk a Groupamába, aztán persze majd meglátjuk, mi lesz az eredmény

– nyilatkozta a DIGI Sport híradójának Joan Carrillo, a Mol Fehérvár FC vezetőedzője. A hazai bajnokság első két helyezettje között három pont a különbség, igaz, a Fradi két meccsel kevesebbet játszott.

Rebrov nem foglalkozik Nikolics fehérvári szerződésével
A 21. fordulójának rangadóján csapnak össze a felek.

A fehérváriak februárban nyolc meccset játszanak, míg a Fradi hárommal kevesebbet, de hogy ez valóban előny lesz-e a zöld-fehérek számára, szombaton derül ki.

Biztos, hogy sok mérkőzésünk van, és emiatt fáradtabbak vagyunk, de azt gondolom, minden focista álma, hogy háromnaponta meccset tudjon játszani. A Fradi most kicsit kiesett a ritmusból, tíz napig nem volt pályán az utolsó mérkőzése és a közös szombati meccsünk közötti időszakban. Ez lehet előny, lehet hátrány, de nem foglalkozunk ezzel. Csak a mérkőzésre koncentrálunk, hogy elhozzuk a három pontot a Groupamából

– fogalmazott Kovácsik Ádám kapus.

Az FTC–MOL Fehérvár FC bajnokit szombaton fél nyolckor rendezik.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik