Magyar foci sport

A Puskás Aréna megnyerheti az Év Stadionja-díjat

Az Év Staidonja-díjra jelölték Magyarország nemzeti stadionját, a Puskás Arénát, írja a sportolunk.sk. A novemberben Uruguay ellen 2-1-es vereséggel debütáló létesítmény egyike annak a 21 stadionnak, amelyet az elismerésre jelöltek.

Vereséggel avatta fel a válogatott a Puskás Arénát
A bombaerős uruguayi válogatott ellen ugyan betalált Szalai Ádám, de így is kikapott a magyar válogatott.

A Stadium Database nevű oldal minden évben szavazást indított, amelyben olyan arénák gyűjtöttek össze, amelyeket 2019-ben adtak át. A Puskás Aréna mellett a dunaszerdahelyi DAC otthona és a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó is szerepel.

A díjat két szinten osztják, egyet sport-építészek ítélnek oda, a szavazásban viszont bárki részt vehet ezen a linken keresztül.

Kiemelt kkép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!