Magyar foci sport

Lengyel élcsapatba igazolt Tamás Márk

Az Ekstraklasa negyedik helyén álló Slask Wroclaw megvette a diósgyőri védőt.

A DVTK a hivatalos csatornáin adta hírül, hogy a lengyel Slask Wroclaw megvette Tamás Márkot, az együttes védőjét. Az nem derült ki, hogy az Ekstraklasa negyedik helyén álló csapat mennyit fizetett a huszonhat esztendős futballistáért.

Tamás 2015 óta 115 bajnokit játszott a Diósgyőrben, többször szerepelt csapatkapitányként.

Sajnálom, hogy a jövőbeli sikereknek én már nem lehetek a részese, de most új kihívásnak kell megfelelnem. Ezen túl én is csak egy leszek a több ezer DVTK-szurkoló közül, ha lesz rá lehetőségem, akkor én is a lelátóról fogom buzdítani a csapatot. Megtiszteltetés volt minden egyes perc, amikor viselhettem a csapatkapitányi karszalagot. Mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni az itt töltött évekre

– búcsúzott a klub honlapján Tamás Márk.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!