Magyar foci sport

Magyar Kupa: Fehérváron sem tetszik az újpestiek helyszínválasztása

A nyolcaddöntő első felvonását kedden este rendezik.

Kedden este Szegeden fogadja a Mol Fehérvár FC-t az Újpest. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzését azért kellett Budapesttől közel 200 kilométerre vinni, mert a Szusza Ferenc Stadion gyepe alkalmatlan a játékra.

Nekünk elég komplikálttá vált így a helyzet, de rajtunk kívül álló okok vezettek idáig, így nem tudunk mit tenni. Nem ideális ez, de profi emberek alkotják a csapatot és a stábot, így is meg kell oldanunk ezt a feladatot, nem szabad a külső tényezőkkel foglalkozni

nyilatkozta a döntésről a Mol Fehérvár FC edzője, Joan Carrillo.

Az újpesti szurkolók ennél kritikusabban fogalmaztak, a döntés után tovább erősödtek Roderick Duchatelet elleni hangok.

Kiemelt fotó: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!