Magyar foci

Gyáván, sunyin tette ki Dzsudzsákot az al-Ittihad Kalba

A Rádió 1-nek mesélt a klubot váltó magyar játékos.

Az al-Ain mellett az Egyesült Arab Emírségek másik topcsapata, az al-Dzsazira is nagy erőket mozgósított Dzsudzsák Balázs megszerzéséért. Mindezt a magyar futballista árulta el a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában.

Dzsudzsák megdöbbentő részleteket közölt a váratlan klubváltásáról: éppen edzésre tartott, amikor egy ismeretlen személy azzal hívta, hogy nem kell mennie, az al-Ittihad Kalba már nem tart igényt a szolgálataira. Honfitársunk hozzátette, azóta sem találkozott a klub vezetőivel, az elnök sofőrt küldött a felbontott szerződésért, amit aztán aláírva hoztak vissza.

Dzsudzsák Balázs kijelentette, kitoltak vele, ugyanis, ha még januárban közlik vele a döntést, nincs megkötve a keze, az európai piac is nyitva állt volna előtte.

Ami a folytatást illeti, izgalmas hét vár a válogatott játékosra. Kedden az iráni Szepahan (Koman Vladimir együttese) ellen mutatkozhat be az Ázsiai Bajnokok Ligájában, majd pénteken visszatér az őt botrányosan „lerázó” csapathoz. Az UAE League-ben al-Ittihad Kalba–al-Ain mérkőzés következik…

Kiemelt kép: facebook/al-ain

Olvasói sztorik