Magyar foci sport

Gyáván, sunyin tette ki Dzsudzsákot az al-Ittihad Kalba

A Rádió 1-nek mesélt a klubot váltó magyar játékos.

Az al-Ain mellett az Egyesült Arab Emírségek másik topcsapata, az al-Dzsazira is nagy erőket mozgósított Dzsudzsák Balázs megszerzéséért. Mindezt a magyar futballista árulta el a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában.

Dzsudzsák megdöbbentő részleteket közölt a váratlan klubváltásáról: éppen edzésre tartott, amikor egy ismeretlen személy azzal hívta, hogy nem kell mennie, az al-Ittihad Kalba már nem tart igényt a szolgálataira. Honfitársunk hozzátette, azóta sem találkozott a klub vezetőivel, az elnök sofőrt küldött a felbontott szerződésért, amit aztán aláírva hoztak vissza.

Dzsudzsák Balázs kijelentette, kitoltak vele, ugyanis, ha még januárban közlik vele a döntést, nincs megkötve a keze, az európai piac is nyitva állt volna előtte.

Ami a folytatást illeti, izgalmas hét vár a válogatott játékosra. Kedden az iráni Szepahan (Koman Vladimir együttese) ellen mutatkozhat be az Ázsiai Bajnokok Ligájában, majd pénteken visszatér az őt botrányosan „lerázó” csapathoz. Az UAE League-ben al-Ittihad Kalba–al-Ain mérkőzés következik…

Kiemelt kép: facebook/al-ain

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!