Magyar foci

Elájult a pályán a csúnyán fejbe rúgott debreceni védő

Kinyik Ákos, a Debrecen védője remek helyzetfelismeréssel szerzett gólt a Diósgyőr elleni keleti rangadón: a Braniszlav Danilovics által kiejtett labdát félfordulásból vágta a hálóba.

1:00-nál látható a gól a videón:

Fordított a DVSC a Diósgyőr ellen

Gyorsan megfagyott az ünnepi hangulat DVTK Stadionban: a korán hátrányba kerülő DVSC percek alatt megfordította az eredményt.Több fordulat már nem volt a meccsben, így a Debrecen nyerte a keleti rangadót.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat

Mint később kiderült, ez a gól döntötte el a meccset, Kinyik azonban nem tudta a pályán ünnepelni a győzelmet, mert a hajrában csúnyán fejbe rúgta őt a hazaiak kolumbiai légiósa, a beadásra érkező José Cortes.

A videón látszik, hogy Kinyik elvesztette az eszméletét, amikor ellenfele eltalálta, majd hordágyon hagyta el a pályát, és a Loki Facebook-oldalán azt írták, agyrázkódás lett az eset vége.

Kinyik Ákos sérülése

Ijesztő és csúnya sérülés miatt került emberhátrányba a DVSC Diósgyőrben, a videót csak erős idegzetű nézőink tekintsék meg! A győzelmet jelentő gólt szerző Kinyik Ákos az eszméletét is elvesztette, miután a feje José Cortes stoplisával találkozott. A debreceni védő hordágyon hagyta el a pályát, mielőbbi jobbulást kívánunk!

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat

A Debrecennek nem volt már több cserelehetősége, így emberhátrányban fejezte be a meccset, de kitartott az előny, és ezzel helyet cserélt a két csapat a tabellán: a Loki a hatodik, a Diósgyőr a hetedik helyet foglalja el.

Kiemelt kép: M4sport.hu

Olvasói sztorik