Magyar foci sport

Elájult a pályán a csúnyán fejbe rúgott debreceni védő

Kinyik Ákos, a Debrecen védője remek helyzetfelismeréssel szerzett gólt a Diósgyőr elleni keleti rangadón: a Braniszlav Danilovics által kiejtett labdát félfordulásból vágta a hálóba.

1:00-nál látható a gól a videón:

Fordított a DVSC a Diósgyőr ellen

Gyorsan megfagyott az ünnepi hangulat DVTK Stadionban: a korán hátrányba kerülő DVSC percek alatt megfordította az eredményt.Több fordulat már nem volt a meccsben, így a Debrecen nyerte a keleti rangadót.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat

Mint később kiderült, ez a gól döntötte el a meccset, Kinyik azonban nem tudta a pályán ünnepelni a győzelmet, mert a hajrában csúnyán fejbe rúgta őt a hazaiak kolumbiai légiósa, a beadásra érkező José Cortes.

A videón látszik, hogy Kinyik elvesztette az eszméletét, amikor ellenfele eltalálta, majd hordágyon hagyta el a pályát, és a Loki Facebook-oldalán azt írták, agyrázkódás lett az eset vége.

Kinyik Ákos sérülése

Ijesztő és csúnya sérülés miatt került emberhátrányba a DVSC Diósgyőrben, a videót csak erős idegzetű nézőink tekintsék meg! A győzelmet jelentő gólt szerző Kinyik Ákos az eszméletét is elvesztette, miután a feje José Cortes stoplisával találkozott. A debreceni védő hordágyon hagyta el a pályát, mielőbbi jobbulást kívánunk!

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat

A Debrecennek nem volt már több cserelehetősége, így emberhátrányban fejezte be a meccset, de kitartott az előny, és ezzel helyet cserélt a két csapat a tabellán: a Loki a hatodik, a Diósgyőr a hetedik helyet foglalja el.

Kiemelt kép: M4sport.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!