Magyar foci sport

Szegedre költözik az Újpest

A lila-fehéreknek közel 200 kilométerre kell utazniuk a hazai bajnokikra.

A Csakfoci információi szerint jó eséllyel az Újpest ideiglenes otthona a 175 kilométerre lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthona, a Szent Gellért Fórum lehet.

Az Újpest Facebook-oladala időközben bejelentette, a Mol Fehérvár FC elleni kupamérkőzést valóban Szegeden rendezik.

Csütörtökön vált hivatalossá, hogy elmarad a szombatra kiírt Újpest–Ferencváros rangadó. Mint beszámoltunk róla, néhány nappal az ütközet előtt kiderült, a játékosok épsége miatt nem használható az Újpest pályája. Később az is kiderül, a baj elég nagy, és március előtt nem is tudják helyrehozni a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegét.

Ha valóban egész hónapban használhatatlan lesz a pálya, akkor a Mol Fehérvár FC elleni kupamérkőzést, a Kaposvár és a Puskás Akadémia elleni bajnokit is Budapesttől közel 200 kilométerre játsszák le a lila-fehérek.

Kiemelt fotó: www.ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!