Magyar foci sport

Magyar klub csábítja Németh Krisztiánt

19 bajnokin mindössze 20 gólt szerzett a Budapest Honvéd az NB I-ben, így a 12 csapatos mezőnyben csak a sereghajtó Kaposvárt előzi meg a lőtt gólokat tekintve. Ilyen statisztika láttán érthető, hogy csatárt igazolna a kispesti csapat, korábban össze is hozták a klubot a Görögországból távozó Ugrai Rolanddal.

Visszatér: Ugrai Roland az NB I-be igazolhat
A Budapest Honvéd lehet a következő állomása a magyar válogatott csatárnak.

Ugrai ügyében nem történt előrelépés, és a Nemzeti Sport azt írja, hogy a Honvéd felvette a kapcsolatot Németh Krisztiánnal, aki szabadon igazolható. A 31 éves, 37-szeres válogatott támadó legutóbb az amerikai Sporting Kansasben szerepelt, és bár az elsődleges cél számára, hogy maradjon külföldön, nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy hazatér.

A győri születésű Németh az MTK-ban nevelkedett, majd a Liverpoolhoz került, de az angol klubnál nem fért oda az első csapathoz. Később játszott többek között a görög AEK Athénban és Olimpiakoszban, a holland RKC Waalwijkban és Rodában, a katari al-Garafában, majd az amerikai New England Revolutionben és a már említett Kansasben.

Németh az NB I-ben összesen 37 meccsen szerepelt, ezeken 14 gólig és 10 gólpasszig jutott.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!