Magyar foci sport

Honvágya van a magyar válogatott csatárnak

Nem marad az Egyesült Államokban Németh Krisztián, a válogatott labdarúgó Magyarországhoz közelebb szeretné folytatni pályafutását. A 31 éves csatár az M4 Sport Átigazolás című műsorában szerda este azt mondta,

részben a honvágy, részben a válogatottbeli szereplés miatt szeretne Európában, vagy legalábbis a kontinenshez közelebb futballozni.

Megjegyezte, hogy amennyiben Marco Rossi szövetségi kapitány behívja a keretbe, szívesen segíti a válogatottat pályán kívül és azon belül is. „Kész vagyok bármilyen megmérettetésre” – monda Németh, aki szerint fizikálisan és mentálisan is az egyik legjobb időszakát éli pályafutása során.

A 12 éve légióskodó Németh két évig még szeretne külföldön játszani, de azt sem zárja ki, hogy Magyarországon folytatja, igaz, az NB I-ből még nem volt ajánlata.

Kiemelt kép: MTI/ Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!