Magyar foci sport

Újabb román válogatott játékost igazolt a Kisvárda

A harminchárom éves Latovlevici szerepelt a Galatasarayban is.

Román válogatott futballistát igazolt a honi élvonal kilencedik helyén álló, sorozatban négy vereséget szenvedő Kisvárda. A balhátvédként bevethető Iasmin Latovlevici májusban már 34 esztendős lesz, a rutin tehát mellette szól.

Mint a klub honlapján olvasható, az érkező Temesváron nevelkedett, majd évekig erősítette a Steaua Bucurestit. Öt évvel ezelőtt Törökországba igazolt, ahol játszott a Genclerbirligiben, a Karabüksporban, a Galatasarayban és a Bursasporban.

Latovlevici 12 alkalommal lépett pályára a román nemzeti együttesben, hazájában és Törökországban is nyert bajnoki címet. Mint ismert, a Kisvárda előszeretettel épít román labdarúgókra, elég csak Gheorghe Grozavra vagy Claudiu Bumbára gondolni.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!