Magyar foci sport

Nyolc centi hosszan szétnyílt az NB I-es focista lába

Kihagyás vár a DVTK légiósára.

A DVTK–Kaposvár NB I-es mérkőzés (2-0) 32. percében a kaposvári Andrij Jakimiv rácsúszott Szerhij Sesztakov bokájára, a másik lábán lévő cipő stoplija pedig két helyen felsértette a DVTK játékosának térdkalácsát. Ez utóbbi sérülés lett a súlyosabb.

Szerhij Sesztakov egy kontaktsérülést szenvedett el, aminek az eredménye a bal térdkalács alatt két egymás mellett lévő roncsolt, szakított nyílt seb lett. Az egyik seb nyolc, a másik két centiméteres, a varratuk megtörtént, a labdarúgó gyógyulása várhatóan 7-10 napot vesz majd igénybe

– nyilatkozta a klubhonlapnak Dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója.

Az eset a mérkőzés felvételén 34.00-tól tekinthető meg ide kattintva.

Kiemelt kép: M4 Sport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!