Magyar foci sport

Elengedte a Fradi, tizenhárom bajnoki meccs jutott Ihnatenkónak

Hivatalos.

Ahogy azt Hajnal Tamás, az FTC igazolásaiért is felelős sportmenedzsere már korábban elárulta, a magyar bajnok nem tart igényt Danilo Ihnatenko szolgálataira. A klub pénteken hivatalosan is megerősítette, hogy távozik az ukrán futballista.

Ihnatenkót tavaly nyáron adta kölcsön az ukrán Sahtar Doneck, ám nem futott be nagy karriert a Fradiban, összesen 26 tétmérkőzésen jutott szóhoz minden sorozatot figyelembe véve, ezeken egy gól és egy gólpassz a mérlege.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!