Magyar foci sport

A Vidi kitette az egyik legértékesebb játékosát

Szerződést bontottak Danilo Panticcsal.

A Fehérvár FC a hivatalos csatornáin adta hírül, hogy felbontotta Danilo Pantics szerződését. A 23 esztendős szerb futballista a Chelsea-ből érkezett kölcsönbe.

Pantics – akinek az értékét a Transfermarkt szakportál 1.8 millió euróra taksálja, ő volt a székesfehérvári keret második legdrágább labdarúgója – tavaly nyáron érkezett a Vidibe, összesen hét bajnokin és három kupameccsen lépett pályára.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!