Magyar foci sport

Az NB II-ben bizonyíthat a Puskás-díjas Zsóri Dániel

A játékos tavasszal a Budaörsben is szerepet kaphat.

A Puskás-díjas Zsóri Dániel tavasszal az NB II-es Budaörsben is szerepet kaphat. A fiatal támadóra továbbra is számít a Mol Fehérvár FC szakmai stábja, adott esetben azonban a klub kooperációs partnerénél is pályára léphet – adta hírül a fehérvári honlap.

Két fehérvári játékos is súlyos sérülést szenvedett
Loic Nego izma, Ivan Petrjak bordája károsodott.

A legutóbbi fél évben már több 21 éven aluli Vidi-játékos is szerepelt az NB II-es együttesben, és tavasszal Zsórira is számíthatnak, amennyiben a Vidi első csapatában nem lép pályára.

Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés

– nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

A Budaörs SC vasárnap 2-1-re kikapott az FTC-től felkészülési mérkőzésen, a budaörsiek gólját Zsóri szerezte tizenegyesből.

Kiemelt kép: dvsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!