Magyar foci sport

Két fehérvári játékos is súlyos sérülést szenvedett

Loic Nego izma, Ivan Petrjak bordája károsodott.

Megírtuk: a Mol Fehérvár FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a meccset tíz emberrel befejező Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A Vidi már most kiszállt a bajnoki aranycsatából?
Röpködtek a piros lapok, kiállítás három pályán.

A meccs vezéráldozatokkal járt a fehérváriak számára: a klubhonlap tájékoztatása szerint Loic Nego izomsérülést, Ivan Petrjak bordazúzódást szenvedett.

Nego az első félidő végén a földön maradt ülve, a jobb vádlijában érzett fájdalmat. Jelenleg képalkotó vizsgálatok vannak folyamatban, hogy kiderítsük, milyen mértékű az izomsérülése. Petrjak az első félidőben kapott egy ütést a bal bordájára, a második félidőben pedig fokozódtak a fájdalmai, ráadásul még egy ütést kapott ugyanoda, a kórházi vizsgálatok szerint bordazúzódást szenvedett

– nyilatkozta dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!