Magyar foci sport

Egy Fradi-játékost külön is kiemelt Szerhij Rebrov

Otigba Kenneth keményen dolgozott a felkészülés során, megérdemelte, hogy a kezdőben kapjon helyet.

Megírtuk: a címvédő és listavezető Ferencváros 4-0-ra nyert saját közönsége előtt a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának tegnap délutáni nyitómérkőzésén.

Markáns erődemonstrációval kezdte az évet a Fradi
Könnyedén, négy gólt szerezve lépett át a Pakson a Rebrov-együttes.

A bajnokságban a Ferencváros veretlenségi sorozata immár 14 meccs óta tart, pályaválasztóként pedig már 45 találkozóján nem talált legyőzőre. A Tolna megyeiekkel szemben a fővárosiak négy mérkőzés óta tartó nyerő szériában vannak, a gólkülönbség pedig 14-0 a javukra.

Szerhij Rebrov vezetőedző így értékelte az összecsapást a klubhonlapon.

Egy kicsit talán túl korán kezdődött a szezon, a végén már nehéz pályán kellett futballoznunk. Sokkal agresszívebbek voltunk, több helyzetet alakítottunk ki az ellenfélnél, szép gólokat szereztünk, ezért mindenki elégedett lehet.

A Paks vezetőedzője, Osztermájer Gábor szerint jelenleg a Fradi a legjobb csapat a bajnokságban. Az ukrán vezetőedzőt arról kérdezték, egyetért-e kollégájával, valamint Otigba Kenneth visszatéréséről is faggatták.

Meglátjuk a bajnokság végén, hogy ki a legjobb. Most három pontot szereztünk, ami fontos volt, de ugyanezt a koncentrációt, motivációt kell mutatni a hátralévő időszakban is. Ami Kennyt illeti, örülök, hogy pályára tudott lépni, hiszen egy éve nem játszott tétmeccset. A felkészülési időszakban nagyon keményen dolgozott, jól teljesített az edzéseken, megérdemelte, hogy kezdő legyen.

Rebrovtól azt is kérdezték, miben kell még fejlődni.

Nehéz erre mit mondani egy 4-0-s meccs után. A viccet félretéve, mindig mindenben előrébb kell lépnie a csapatnak. Örülök ennek a teljesítménynek, főként egy ilyen rövid, háromhetes felkészítés után. De természetesen továbbra is elemezzük a játékunkat, és megmutatjuk a játékosoknak, miben kell fejlődniük.

Végül arról érdeklődtek az újságírók, hogy Rebrov kit tud kiemelni.

A legfontosabb az volt, hogy megtaláljuk támadásban és védekezésben is az egyensúlyt. A Paks nagyon jó a kontrákban, láthattuk, hogyan verték meg így a Fehérvárt. Nekünk ezért abszolút kontrollálnunk kellett a meccset, és nem szabadott esélyt adni a kontrákra, amit meg is tettünk. De ha ki kellene emelnem valakit, akkor Kennyt mondanám, aki remekül teljesített, remélem, egyre nagyobb önbizalommal fog játszani.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!