Magyar foci sport

Brazil topcsapatból igazolna a Mol Fehérvár

Léo Natel négy ajánlatból is választhat, de már van egy aláírt előszerződése is.

A Csakfoci vette észre a guiaesportes.com.br hírét, Léo Natel felkeltette a Mol Fehérvár FC érdeklődését. A Sao Paolo szélsője 22 éves, és a magyar csapat mellett a Panathinaikosz, a Ludogorec és az APOEL is szívesen látná soraiban.

A brazil portál azt írja, a tavalyi bajnokság hatodik helyezettje, három csapat ajánlatát már visszautasította, mert nem tartották megfelelőnek a kínált összeget. Arról, hogy a magyar bajnok versenyben maradt-e nem írnak.

Honvágya van a magyar válogatott csatárnak
31 éves, de úgy érzi, hogy most van a topon.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Natelnek előszerződése van a Corinthiansszal.

Pályafutását a Benficában kezdte, a 2018/2019-es szezonban ciprusi bajnok lett az APOEL színeiben, ahol kölcsönben futballozott.

Kiemelt fotó: Marcello Zambrana / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!