Magyar foci sport

Román játékossal erősített az Újpest

A középpályás a 20-as mezt kapta a lila-fehéreknél.

A Viitorul Constanța csapatától igazolt az Újpest, Andreias Calcan öltözött lila-fehérbe – írja a klub honlapja. A 25 éves, 172 centiméteres középpályás a 20-as mezt kapta.

Honvágya van a magyar válogatott csatárnak
31 éves, de úgy érzi, hogy most van a topon.

Az új szerzemény – a most futó szezonban – kilenc mérkőzésen, egy gólt lőtt a román bajnokságban. Korábban a holland élvonalban is szerepelt.

Örülök, hogy a jövőben az Újpestet erősíthetem, szeretnék gólokkal hozzá járulni a csapat sikereihez, és bízom benne, hogy rengeteg trófeát fogok tudni nyerni a gárdával

– nyilatkozta Calcan.

Kiemelt fotó: ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!