Magyar foci

Egyszer már elküldték, most ismét leigazolta a DVTK

Az életnél nincs nagyobb forgatókönyvíró. Egerszegi Tamás visszatér.

Kedden aláírta szerződését Diósgyőrben Egerszegi Tamás, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Paksi FC csapatától. A labdarúgó a paksi klub engedélyével már részt vett a DVTK ciprusi edzőtáborában is – írja a dvtk.eu.

Egerszegi Tamás korábban már volt a diósgyőriek játékosa. Tagja volt a Ligakupa-győztes és a Magyar Kupa-döntős csapatnak, és négy mérkőzésen játszott az Európa Liga selejtezőjében is. 2016-ban elköszöntek tőle, mert az akkori koncepcióba nem fért bele. Távozása után Mezőkövesden töltött el egy idényt, majd Lengyelországba igazolt. Utána a Vasas, a Paks ésa Honvéd csapatában is megfordult.

Eppelnek ugródeszka lehet a belga bajnokság
A magyar csatár góljai is kellenek a bennmaradáshoz.

Korábban is nagyon szerettem Diósgyőrben játszani, így örülök annak, hogy a következő fél évben ismét a DVTK mezét ölthetem magamra. Csodálatos az új stadion, a Paks játékosaként már játszottam az új arénában korábban, de teljesen más érzés lesz mindezt diósgyőri játékosként megtenni. Pont ma mondtam a feleségemnek, hogy még most is borsódzik a hátam, amikor a DVTK szurkolóira gondolok, ezért minden el fogok követni annak érdekében, hogy minél több győzelmet ünnepelhessünk együtt. Bár most csak fél évre érkeztem, igyekszem majd olyan teljesítményt nyújtani, hogy ez ne csak fél év legyen

– nyilatkozta Egerszegi Tamás.

Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a transzferről azt mondta, mindenképpen igazolniuk kellett egy védekező középpályást.

Olvasói sztorik