Magyar foci sport

Eppelnek ugródeszka lehet a belga bajnokság

A magyar csatár góljai is kellenek a bennmaradáshoz.

Egy hete igazolt Belgiumba Eppel Márton, aki a válogatott karrierjét szem előtt tartva igazolt a Kazahsztánból a Cercle Brugge együtteséhez, ahová a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck hívta.

A támadó – aki vasárnap vesztes hazai mérkőzésen mutatkozott be új együttesében – az M4 Sport Átigazolás című műsorában beszélt az első benyomásokról.

Jó volt a színvonal a mérkőzésen, amit meg kellett volna nyernünk a harmadik helyezett ellen. Nehéz feladat lesz kiharcolni a bennmaradást, amelyhez az én góljaim is kellennek.  A belga élvonal jó színvonalú bajnokság, jó csapatok ellen játszhatok. A mérkőzéseken sok játékosmegfigyelő van, ugródeszka lehet számomra ez a fél év

– nyilatkozta Eppel.

Kiemelt fotó: Cercle Brugge Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!