Magyar foci sport

Marad a Hull Citynél, megküzd a helyéért a magyar csatár

Bár az utóbbi hetekben úgy tűnt, a másodosztályú Hull City kölcsönadja magyar válogatott csatárát, Balogh Norbert végül úgy döntött, marad, és felveszi a versenyt a vetélytársaival.

A kétszeres válogatott csatár 2019 nyarán a írt alá egy évre a Hull Cityhez, amelynek színeiben október 23-án mutatkozott be a Nottingham ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen. A 73. percben állt be csereként, azonban a 95.percben megsérült, és azóta nem léphetett pályára.

„Néhány órával ezelőtt beszéltem az edzőmmel, Grant McCann-nel a jövőmről. Az előző héten felvetette a lehetőséget, és ajánlott nekem egy csapatot a folyamatos játéklehetőség miatt.

Azonban úgy döntöttem, hogy itt szeretnék maradni, és meg szeretnék küzdeni a helyemért. Úgy érzem, tudok segíteni a csapatnak. Edzőm örült a válasznak és sok sikert kívánt

– nyilatkozta Balogh hétfő este az M4 Sport-nak.

A csatár elmondta, az első mérkőzésén megsérült, megrepedt egy csont a lábában, ezért tíz hetet ki kellett hagynia.

Nagyon megviselt lelkileg, de most már százszázalékos állapotban vagyok. Bízom magamban és érzem a bizalmat is a klub felől is

– tette hozzá.

Azt mondta, nem foglakozik azzal, kiket igazol a csapat, ő csak teszi a dolgát.

„Tudom, miben van hiányom, esténként külön edzővel különedzésekre járok, mert sok izmot kell építeni magamra.”

A Hull City 28 mérkőzés alatt 39 pontot szerzett, jelenleg az angol másodosztály 12. helyén áll.

Kiemelt fotó: hullcitytigers.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!