Magyar foci

A klubelnök elárulta: egymilliárd forint feletti pénzből gazdálkodik a DVSC

Két igazolást terveznek még Debrecenben a télen.

Péntek kora este szurkolói ankétot tartott a Debreceni VSC. A klubhonlap beszámolója szerint szép számban érkeztek szurkolók az eseményre, melyen a klubot Szima Gábor elnök, dr. Róka Géza cégvezető és az edzői stáb, Vitelki Zoltán, Kriston István, Igor Bogdanovics, Erdélyi Miklós, Száraz Ádám és Cserháti Levente, míg a játékosokat Tőzsér Dániel csapatkapitány, Bódi Ádám és Baráth Péter képviselte.

Az elnöki összefoglalót követően Vitelki Zoltán mutatkozott be a szurkolóknak:

Úgy vélem, aki profi edzőnek vallja magát, és tanulással tölti szabadidejét, mindig is ilyen feladatra vár. Bízom benne, hogy idén az ötvenedik születésnapomat jó eredménnyel ünnepelhetem majd közösen a szurkolókkal. Stabil Lokit szeretnék építeni

– idézi a dvsc.hu a nemrég kinevezett vezetőedzőt.

Tőzsér Dániel mankóval érkezett az ankétra, ugyanis a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen bokasérülést szenvedett. A játékos hosszabb kényszerpihenőre kényszerül, hisz előreláthatólag hétfőn megműtik – teszi hozzá a beszámoló.

Szima Gábor több szurkolói kérdésre is válaszolt. Mint azt az átigazolásokról elmondta, két labdarúgót szeretnének megszerezni, reméli, minél hamarabb sikerül Debrecenbe hozni őket. A klub költségvetése is szóba került, amiről elmondta, a DVSC-nél évek óta 1,2 milliárd forintból próbálják kihozni a maximumot.

Kiemelt kép: dvsc.hu

Olvasói sztorik