Magyar foci sport

„Eltérítették” az NB I-es csapat gépét, Bécsben kellett leszállniuk

A Kisvárda vezetősége kiakadt, magyarázatot vár.

Pontosan még most sem értjük, miért a csapatunkat szállító kairói járat volt az egyedüli, amely nem szállhatott le Ferihegyen

– írja hivatalos honlapján az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda vezetősége.

A csapatot az egyiptomi edzőtáborból hazaszállító, EgyptAir MS 751-es járata – a tervezettel ellentétben – nem Budapesten, hanem Bécsben szállt le. A járatnak 13:55-kor kellett volna földet érnie a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de a landolási manőver megkezdése előtt a kapitány közölte, Budapest nem tudja fogadni a gépet, és Bécs felé veszi az irányt.

Mindenki arra gondolt, a nagy köd miatt, mígnem értesültünk a többi járat sikeres leszállásáról. A bécsi megérkezés után a fedélzeten ülők egy órán keresztül nem mozdulhattak sehova, majd miután nem változott a helyzet , útjukra bocsájtottak az utasokat. A légitársaság gondoskodott Bécs–Budapest transzferbuszról, amit csapatunk nem vett igénybe, mert az eredetileg budapesti landoláshoz Ferihegyre érkező csapatbusz Bécs felé vette az irányt

– írja közleményében a Kisvárda.

A csapat hivatalos magyarázatot vár Budapest Airport sajtóosztályától, de még nem kapott választ a kérdéseire.

Kiemelt fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!