Magyar foci sport

Hiába rúgta a gólokat, az NB II-be igazolhat Feczesin

Az Újpest nem kínált jobb szerződést neki.

Az M4 Sport információi szerint elképzelhető, hogy az élvonal góllövőlistáját vezető Feczesin Róbert a másodosztályba igazol. Korábban a játékos már nyilatkozott arról, a télen át kell beszélni a szerződését.

Remekül teljesített az ősszel, a válogatottba is bekerült, de információik szerint nem kapott jobb ajánlatot tavaszra. A téli felkészülést a lila-fehérekkel kezdte meg, elutazott a ciprusi edzőtáborba, ott azonban nem lépett pályára.

Feczesin Róbert az őszi szezonban nyolc gólt lőtt.

Az M4 azt írja, hogy az NB II-es Vasas szívesen szerződtetné, de a tárgyalásokra csak akkor kerülhet sor, ha az újpestiek hazaértek az edzőtáborból.

Kiemelt fotó: m4sport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!