Magyar foci

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékost igazolt a Kisvárda

Szlobodan Szimovics legutóbb a BATE Boriszovban szerepelt.

A nyári selejtezők során Bajnokok Ligája- és Európa Liga-mérkőzéseken is szereplő játékost igazolt az NB I-es Kisvárda Master Good: Szlobodan Szimovics a fehérorosz BATE Boriszov csapatától érkezett, és szerdán aláírta szerződését.

A 30 éves, 190 centis szerb középpályás szerepelt a szerb Novi Sad és Szpartak Zlatibor Voda, a fehérorosz Dinamo Minszk, a szlovák Slovan Bratislava, az izraeli Hapoel Kfar Saba és a kazah Aktobe csapataiban is a BATE előtt. Tavaly az EL csoportkörében a Mol Vidi FC ellen is játszott, a csoportból továbbjutva pedig az Arsenal ellen szerepelt a kieséses szakaszban.

A középpálya több pozícióján, sőt adott esetben a védelemben is bevethető játékosról van szó, a sokoldalúsága fontos a számunkra. Szabadkai gyökerekkel és anyai ágon magyar felmenőkkel rendelkező játékos, ami ugyancsak előnyt jelentett a kiválasztásakor. Természetesen azért szerződtettük, hogy erőssége legyen a csapatunknak

– mondta a szerződés aláírása után Révész Attila sportigazgató a klub honlapjának.

Szimovicsot szülőhazájából és Lengyelországból is keresték az átigazolási időszakban, ám ő a kisvárdaiak ajánlatára bólintott rá.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Olvasói sztorik