Magyar foci sport

Dániában megírták: válogatott támadó igazol az NB I-be

A Costa Rica-i Mayron George a Honvéd legújabb igazolása.

Izgalmas napja van a Budapest Honvédnak: azután, hogy a kispesti klubnál bejelentették, hároméves szerződést kötöttek Hidi Patrikkal, Dániában azt közölte hivatalosan a Midtjylland, hogy szintén a Honvéd játékosa lesz a Costa Rica-i válogatott Mayron George.

Nagy visszatérőt jelentettek be Kispesten
Hidi Patrik harmadszor is a Honvéd játékosa lett.

Az üzletet egyelőre kispesti oldalról még nem erősítették meg.

Mayron George fél évre, kölcsönbe érkezett a dánok szerint. A cikkükben hozzáteszik, a támadó megérdemli a játéklehetőséget, amire Magyarországon nagy esélye lesz. 

A 26 éves labdarúgó 2018 nyarán igazolt a Midtjyllandhoz, azóta 32 meccsen 6 gólig jutott. A legutóbbi félévben is kölcsönben szerepelt, a norvég Vålerenga mezében két gólt szerzett.

Kiemelt kép: JOHAN ORDONEZ / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!