Magyar foci sport

Ezzel a bakival sokáig fogják cikizni Gróf Dávidot

Percek alatt fordult a kocka.

Mint arról beszámoltunk, négy perc alatt kiütötték a nyeregből a Ferencvárost az első spanyolországi tesztmeccsen. Lovrencsics Gergő nagyszerű bombájával sokáig vezetett a Fradi, majd a hajrában fordított a belga Genk (2–1).

Előbb a 16 esztendős Luca Oyen, majd Stephen Odey vette be a magyar kaput; utóbbi hatalmas segítséget kapott a Dibusz Dénest váltó Gróf Dávidtól.

Gróf bakija 1:10-nél látható

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!