Magyar foci sport

Kínos zakóval kezdett a Vidi Spanyolországban

Svájci másodosztályú rivális győzte le Carrillo együttesét.

A svájci Winterthur a tesztmeccs végére hagyta a kegyelemdöfést: a másodosztály hatodik helyén álló együttes a kilencvenedik percben szerzett találattal 1–0-ra legyőzte a Fehérvárt. Ez volt a magyar csapat első felkészülési összecsapása a spanyolországi edzőtáborban, három nap múlva az ugyancsak svájci Sion lesz az ellenfél.

Joan Carrillo a Gundel-Takács – Fiola, Juhász, Vinícius, Hangya – Nikolov, Elek, Szabó B. – Milanov, Hodzic, Petrjak összeállítású csapatot dobta harcba, majd a szünetben kilencet cserélt, csupán Gundel-Takács és Fiola folytatta.

Helyi, vagyis egyiptomi ellenféllel találkozott a Kisvárda, amely a második félidőben „törte meg” a szenzációs nevű al-Aluminiumot. Kihagyta az összecsapást a bokáját fájlaló Rubus Tamás, a magyar csapat két találatát a brazil Sassá és Kovácsréti Márk szerezte.

Felkészülési mérkőzések

Fehérvár FC–FC Winterthur (svájci) 0–1 (0–0)

Gólszerző Radice (90.)

al-Aluminium (egyiptomi)–Kisvárda 0–2 (0–0)

Gólszerző: Sassá (55.), Kovácsréti (71.)

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!