Magyar foci sport

A görög Panathinaikosz dobhat mentőövet Nagy Dominiknak

Lengyel sajtóhír.

A lengyel Sport értesülései szerint hamarosan a Panathinaikosz futballistája lesz Nagy Dominik. A 24 éves futballista kilenc bajnoki mérkőzésen mindössze 416 percet töltött a pályán a Legia Warszawában, a lengyelek nem is ragaszkodnak hozzá.

A portál úgy tudja, a Legia végleg eladná magyar légiósát, ám vevő nem nagyon akad (az NB I-be nem akar hazatérni, noha szóba került Székesfehérváron). Kölcsönadás lehet a megoldás, méghozzá Athénba.

Úgy tudni, a felek előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, Nagy rövid időn belül költözhet. A húszszoros görög bajnok Pana csak a hetedik a Szuperligában.

Kiemelt kép: ROBERT SZANISZLO / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!