Magyar foci

Diósgyőrben folytatja a félpályás gólt szerző védő

Hegedűs János személyében belső védőt igazolt a Diósgyőr, de a játékos majd csak a szerződése lejárta után, a nyártól csatlakozik a csapathoz.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz fogok kerülni nyártól. Örülök annak is, hogy a vezetőedző mellett a szakmai stáb több tagjával is ismerjük egymást, és hogy felkeltettem az érdeklődésüket. Nem utolsósorban, szeretném megemlíteni a szurkolótábort, amely köztudottan az egyik erőssége a DVTK-nak, és bízom benne, hogy a jövőben is a csapat mellett fognak állni. Amit a magam részéről ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni a DVTK sikereiért

– nyilatkozta Hegedűs a Diósgyőr honlapján.

A 23 éves védő 16 évesen mutatkozott be az akkor NB II-es Haladásban, majd 2015 májusában az NB I-ben is debütált. A Haladás egy évre lepasszolta a másodosztályú Budaörsnek, onnan visszatérve aztán stabil kezdő lett a Haladásban, majd az idény felénél a Puskás Akadémia szerződtette, amellyel megnyerte az NB II-t.

A felcsútiaknál a legemlékezetesebb megmozdulását az FTC elleni meccsen produkálta, amikor a félpályán túlról ívelte a labdát Dibusz Dénes kapujába.

Az idei bajnokságban egyetlen meccsen sem számított rá Hornyák Zsolt edző, így csak a Magyar Kupában és az NB III-ban szereplő második csapatban lépett pályára.

A kiemelt képen Böde Dániel és Hegedűs János (jobbra) küzd a 2018 márciusában játszott FTC-Puskás Akadémia bajnokin. Fotó: Illyés Tibor / MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik