Magyar foci

Vadócz elismerte, világsztár szeretné őt leigazolni

Tárgyalt az uruguayi Penarol új vezetőedzőjével, Diego Forlánnal.

A Budapest Honvédot harmadszor is elhagyó Vadócz Krisztián az M4 Sportnak elismerte, egyelőre nincs új klubja, de tárgyalt az uruguayi Penarol új vezetőedzőjével, a játékosként Európa Liga- és Copa América-győztes uruguayi Diego Forlánnal, akivel korábban egy csapatban futballoztak.

Szerződést bontott Vadócz Krisztiánnal a Budapest Honvéd
Újabb kalandra készül a középpályás.

Tehát Dél-Amerika is egy opció a 34 éves középpályás pályafutásában, döntés néhány napon belül várható.

Klubváltás még nem történt. Egyelőre annyi történt, hogy elhagytam a Honvédot. Egy búcsú soha nem boldog vagy jó dolog. De benne van a pakliban, nem csak a futballban, hanem az életben is. Nyilván tárgyalok csapatokkal, de nem vagyok hozzászokva, hogy itt a dolgok elé mennek, pletykálnak rólam. Az eddigi karrieremben ez kimaradt. Általában az van, hogy egy bejelentés egy megtörtént és arról lehet beszélni. Persze beszéltem Diegóval mindenféléről, aztán majd ez is alakul, ez is egy opció. Néhány napon belül már lesz valamilyen mozgolódás velem kapcsolatban, reményeim szerint napokon belül többről is be tudok számolni

– reagált a távozással kapcsolatban megjelent hírekre a középpályás, aki egy dél-amerikai szerződés esetén egy negyedik földrészt is hozzákapcsolhat eddig is rendkívül kalandos pályafutásához.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik