Magyar foci

Szerződést bontott Vadócz Krisztiánnal a Budapest Honvéd

Közös megegyezéssel szerződést bontott Vadócz Krisztiánnal a Budapest Honvéd. A kispesti nevelésű középpályás az őszi szezonban tizenegy bajnokin és három kupamérkőzésen szerepelt, egy góllal és három gólpasszal segítette csapatát.

Kun Gábor ügyvezető igazgatóval már nyáron is abban maradtunk, hogy fél év után átbeszéljük, mi a helyzet, ami meg is történt decemberben, és végül úgy döntöttünk, hogy ez a közös időszak most fél évig tartott. Ha visszatekintek, működhetett volna még jobban ez a félszezon, szereztünk ugyan pontokat, jó arányban nyertük meg a meccseket, a játékban azért van hiányérzetem. Hogy megbántam-e, hogy nyáron a Honvédot választottam? Nem, sosem bánok meg semmit

– idézi a klub közleménye a 34 éves futballistát.

2018-ban egyébként nagyon hasonlóan alakult Vadócz sorsa, akkor augusztusban tért vissza nevelőegyesületébe, majd októberben távozott a hongkongi Kitchee SC-be.

A Honvéd közleményéből nem derül ki, merre viszi a középpályást az útja, de korábbi csapattársa, Diego Forlán az uruguayi Penarol vezetőedzője és sajtóhírek szerint szívesen látná a magyar focistát klubjában.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik