Magyar foci sport

Tíz NB I-es csapat is külföldi edzőtáborba megy

Törökország a legnépszerűbb célállomás.

A labdarúgó OTP Bank Liga csapatai közül a legtöbbnél már elkezdődött a felkészülés, a rajttal a Kisvárda vár a legtovább, ők január 6-án tartják első edzésüket.

Teljesen átalakítja a DVTK keretét Feczkó Tamás
A vezetőedző érkezése után hatan távoztak, most újabb négy labdarúgót adnak kölcsön.

A 12 csapatból 10 tervez külföldi edzőtáborozást, mindössze a Debrecen és a Zalaegerszeg véli úgy, hogy itthon is fel tud készülni a tavaszi szezonra – írja az m4sport.hu.

A csapatok legtöbbje Törökország felé veszi az irányt, hiszen itt készül az elkövetkezendő hetekben a Honvéd, a Paks, a Mezőkövesd, a Kaposvár, míg Spanyolországba utazik a Ferencváros, a Mol Fehérvár és a Puskás Akadémia.

Ciprus lesz a célpontja az Újpestnek és a Diósgyőrnek, míg a Kisvárda Egyiptomban készül.

Az együttesek által közzétett, eddig ismert ellenfelek között olyan neves csapatok is szerepelnek, mint a Hajduk Split (Honvéd), a Dinamo Zagreb (ZTE), a Sion (Fehérvár) vagy az Union Berlin (Ferencváros).

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!