Magyar foci

Nyakon dobták sörrel, góllal állt bosszút a Fradi-légiós

Olekszandr Zubkov szabadrúgásával nyerte meg idénybeli utolsó bajnokiját az FTC, amely a Diósgyőrt verte 1-0-ra, és egy meccsel kevesebbet játszva négypontos előnnyel vezeti az NB I-et az őszi idény után a második helyett Mol Fehérvár FC előtt.

Távoli szabadrúgással győzött a Fradi, Dibusz megsérült
A ferencvárosi kapus turbánnal a fején fejezte be a diósgyőri meccset.

Eredetileg csapattársam, Isael volt kijelölve a szabadrúgás elvégzésére, de szóltam neki, hogy engedje át a lehetőséget. Nem sokkal előtte az ellenfél drukkerei bedobtak egy sörrel teli műanyag poharat a pályára, amelynek nagy része a nyakamban kötött ki.  Nagyon dühös voltam. (…) Ragadtam a sörtől, úgy voltam vele, megpróbálok nemes bosszút állni. Odaálltam a labda mögé, és beleadtam minden dühömet

– nyilatkozta Zubkov a Nemzeti Sportnak.

Az ukrán szélső sajnálkozott egy sort, hogy most ért véget az idény, mert egész jól belejött a góllövésbe, a diósgyőri bomba előtt a Puskás Akadémia ellen duplázott, így öt góllal zárta az őszt. Zubkov elárulta, kicsit többet kapott a magyar futballtól, mint amire előzetesen számított, és egyelőre nem akar azzal foglalkozni, hogy a hírek szerint több Serie A-csapat is érdeklődik iránta.

A Serie A-ba igazolhat a Fradi ukrán szélsője
Zubkov iránt a Fiorentina, a Bologna, a Genoa és a Sampdoria is érdeklődik.

Kiemelt kép: MTI/Czagány Balázs

Olvasói sztorik