Magyar foci

Magabiztos Vidi-győzelem, a Kaposvár kiütötte a Lokit

Egy szerencsés góllal eldőlt, hogy a ZTE telel még kiesőhelyen az OTP Bank Ligában.

Négy mérkőzéssel kezdődött szombat késő délután az OTP Bank Liga utolsó 2019-es fordulója. A játéknapra már csak egy lényegi kérdés maradt: a sereghajtó Kaposvári Rákóczi FC mellett ki telel még kiesőhelyen az élvonalban?

A Paksi FC egészen komikus góllal szerzett vezetést az ősz végére kicsit kiengedő Mezőkövesd Zsóry FC ellen, és a paksiaknak ez elég is volt a sikerhez. Így hiába nyert a Zalaegerszegi TE FC is a Kamen Hadzsiev kiállítása miatt szinte az egész meccsen emberhátrányban játszó Puskás Akadémia vendégeként, a ZTE tölti a téli szünetet a 11. pozícióban. A felcsútiak vereségével pedig az is eldőlt, hogy a Ferencvárosi TC, Mol Fehérvár FC mögött a Mezőkövesd indíthatja még dobogóról a tavaszt.

Windecker szemfüles volt

Windecker József gólja a Mezőkövesd ellen

Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, a Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület védőit pedig elkaphatta az ünnepi hangulat a PAKSI FC otthonában. Ilyen szép ajándékkal lepték meg Windecker Józsefet. "Köszi" – mondhatta nekik hálásan a paksi középpályás.

Közzétette: M4Sport – 2019. december 14., szombat

Nem kis meglepetésre kiütéses győzelemmel zárt a Kaposvár a Debreceni VSC ellen, és a Vidi is győzelemmel búcsúzik az évtől – ez pedig azt jelenti, hogy a Kisvárda Master Good vereséget „tesz” a karácsonyfa alá.

OTP Bank Liga, 16. forduló

Kaposvári Rákóczi FC–Debreceni VSC 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Csiki (10.), Szatmári (öngól, 45.), Nagy R. (50.), Tömösvári (91.), illetve Adeniji (51.)

Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Rubus (öngól, 42.), Pátkai (48.)

Paksi FC–Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (1-0)
Gólszerző: Windecker (11.)

Puskás Akadémia FC–Zalaegerszegi TE FC 0-1 (0-0)
Gólszerző: Bobál G. (57.)
Kiállítva: Hadzsiev (14. – Puskás)

Budapest Honvéd–Újpest FC 0-0

Vasárnap játsszák:
18 óra: Diósgyőri VTK–Ferencvárosi TC

Az élmezőny: 1. Ferencváros 33 pont (14 meccs), 2. Fehérvár 32 pont, 3. Mezőkövesd 28 pont, 4. Puskás Akadémia 25 pont, 5. Újpest 24 pont (7 győzelem, 23-22-es gólkülönbség), 6. Honvéd 24 pont (7, 19-20)

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik