Magyar foci sport

A Hull City edzője: mentális gondok vannak Balogh Norberttel

A röntgen már nem mutat sérülést, de rossz a játékos közérzete.

Balogh Norbert egy belépőt követően még október végén sérült meg Nottingham Forest elleni bajnokin. Az volt az első tétmérkőzése a Hull City színeiben. Azóta többször is arról szóltak a hírek, hogy felépült és ismét bevethető.

Balogh Norbert debütálásként magára haragított egy egész klubot
Szimulálással vádolták, pedig tényleg megsérült a magyar csatár.

Biztosnak tűnt az is, hogy hétvégén ismét keretben lesz. Ma azonban a klub hivatalos honlapján közölte, tovább tart a kényszerpihenő.

Szünetet kapott, mert fejben rendbe akarjuk tenni. Jelenleg nem tud minket segíteni, de jövő héten visszatér a csapathoz és elkezdi a munkát. Nehéz időszak ez neki, mert úgy tűnt felépült, ám az, hogy gyorsan visszaesett, nagyon meggyötörte, mentális problémája van. Ezen próbálunk segíteni azzal, hogy most egy kis időt a családjával tölthet

nyilatkozta Grant McCann a Hull City vezetőedzője.

A tréner elmondta, hogy a röntgenfelvételek alapján a sérülés már a múlté, de a játékosnak továbbra is rossz a közérzete, ezért gyanakszanak mentális problémákra.

Kiemelt fotó: Nigel French/PA Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!