Magyar foci sport

Újabb komoly skalpot gyűjthet a Békéscsaba, az Újpestet kaphatja a Vidi

A Magyar Kupa nyolcadik fordulójából több mérkőzés is elmaradt a nagy hóesés miatt, a Vác–Újpest és a Dorog–Debrecen találkozók sem játszották, valamint nem került sor az Ózd–Kaposvár meccsre sem, ám ebben az esetben az Ózdot kizárták a sorozatból.

Az elmaradt találkozók ellenére elkészítették a következő forduló, vagyis a nyolcaddöntők párosításait: a sorsoláson már nem volt kiemelés, vagyis elsőosztályú csapatokat is kihúzhattak egymás ellen. Erre pont a Kaposvár esetében került sor, bár egy esetleges óvás esetén még az Ózdot kell legyőznie mielőtt a Mezőkövesddel összecsap.

Szintén NB I-es párharc lehet az Újpest-MOL Fehérvár FC, már ha a lila-fehérek legyőzik az elmaradt meccsen a váci csapatot.

A nyolcaddöntők már két mérkőzésen dőlnek el, ezeket 2020. február 12 és 19-én rendezik.

Magyar Kupa, nyolcaddöntők

Budapest Honvéd–Haladás
Mezőkövesd–Ózd/Kaposvár
Lipót –Zalaegerszeg
Pécs–Paks
Békéscsaba–Puskás Akadémia
MTK–Dunaújváros
Vác/Újpest–Fehérvár
Dorog/Debrecen–III.Kerület

Kiemelt kép: ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!