Magyar foci

A 29-0 volt a végső csapás, az MLSZ kizárta az Ózd csapatát

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden úgy döntött, hogy kizárja az NB III-as bajnokságból a hétvégén a Tállyától 29-0-s vereséget szenvedő Ózdot, illetve a klub összes, korosztályos bajnokságokban szereplő utánpótláscsapatát.

„A FEB az Ózdi Kohász Sport Club NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnokságban és a kötelezően szerepeltetett utánpótlás korosztályú bajnokságokban résztvevő csapatait a bajnokságból kizárta, mivel a sportszervezet a bajnokság nevezési és részvételi feltételeként előírt köztartozás-mentességét hivatalos igazolások eredeti példányainak benyújtásával igazolni nem tudta, továbbá a Bozsik programban való részvételi, versenyeztetési kötelezettségének nem tett eleget” – olvasható.

„Isten, haza, család, klub” – 29-0-ra kapott ki az Ózd csapata
Az NB III-as csapat 16 éves ifistákkal állt ki a Tállya elleni bajnokira.

A Boon.hu oldalon megszólalt Tokár Béla, a korábbi diósgyőri és ózdi játékos, aki a klubot egykoron edzőként is segítette.

„Ott voltam Tállyán, az ózdi labdarúgás megszégyenítése volt az egész. Azokat a gyerekeket küldték pályára, akik három éve az én U13-as csapatomban szerepeltek. A szememben ők hősök, mert mások helyett vitték el a balhét. Ráadásul 23-0-nál a kapust kihozták jobbhátvédnek, a védőt meg beállították a háló elé, de újabb gólokat kapott a csapat. Ebben a helyzetben mindenki saras, de nem lett volna szabad hagyni, hogy az ózdi foci idáig jusson” – nyilatkozta, hozzátéve, a jelenlegi vezetés teljes mértékben hiteltelen.

Kiemelt fotó: Facebook/Ózdi KSC -Szurkolói Oldal

Olvasói sztorik