Magyar foci

Gyorsan kinevezik az új Vidi-edzőt: Carrillo és Bódog a kiszemelt?

Ebben az évben még négy összecsapás vár az együttesre.

Úgy tudni, a Fehérvár FC vezérkara nem várja meg a téli szünetet, és napokon belül kinevezi az új edzőt. A Puskás Akadémia elleni 3–1-es hazai vereség kiverte a biztosítékot a Vidinél, amely hétfőn menesztette a szerb Marko Nikolicsot. A csapat szombaton Diósgyőrben lép pályára, majd további három összecsapás (két bajnoki, egy kupa) vár rá az év végéig.

Természetesen azonnal megindult a találgatás, ki lehet az új szakvezető. A Rangadó értesülései szerint a vezetés ragaszkodna hozzá, hogy továbbra is külföldi edző irányítson, forrásaink „ismerős névről” tettek említést. Az illető jó eséllyel a spanyol Joan Carrillo, aki négy éve bajnokságot nyert a Videotonnal (akkor még így hívták), majd dolgozott a spanyol Almería, a horvát Hajduk Split és a lengyel Wisla Kraków együttesénél is. Az 51 esztendős trénert idén májusban hírbe hozták a Puskás Akadémiával, végül mégsem futott be Felcsútra.

A másik „vonalra” a Csakfoci hívta fel a figyelmet: a portál Bódog Tamást említi, aki másodedzőként már tevékenykedett Székesfehérváron, vezetőedzőként pedig Diósgyőrben dirigált. Az NB I 14. fordulójában DVTK–Fehérvár ütközet következik. Bódoggal a vendégek kispadján egészen pikáns lenne…

Kiemelt kép: SAKIS MITROLIDIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik