Magyar foci sport

Szoboszlai és Dzsudzsák is kezd Uruguay ellen?

Az már korábban biztossá vált, hogy Dibusz Dénes áll a magyar válogatott kapujában.

Véget ért a visszaszámlálás, a magyar válogatott ma este 19 órától Uruguay ellen avatja fel a nemzet stadionját, az új Puskás Arénát. Izgalmas kérdés a nyitómeccs előtt, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány a védelem problémái és a keddi, Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt milyen kezdőcsapatot küld fel a pályára.

Az uruguayiak nem értik, miért nem látják a magyar csapatot a nagy tornákon
Tabárez kapitány hálás, hogy a magyar válogatott ellen vezetheti a csapatát.

Az már korábban biztossá vált, hogy a Fradiban remek formát mutató Dibusz Dénes kezd majd a kapuban, az MTI szerint pedig az olasz tréner egyik kulcsjátékosát sem pihenteti a fontos tétmeccsre, így ott lesz a kezdőben a korábban sérüléssel bajlódó Nagy Ádám, illetve Szoboszlai Dominik, Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám is.

A magyar válogatott kezdője az MTI szerint:

Dibusz Dénes – Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Lang Ádám, Korhut Mihály – Nagy Ádám, Pátkai Máté – Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

Kiemelt kép: twitter/mlsz

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!