Magyar foci

Kassai Viktor megdöntötte az NB I-es rekordot

1-1-es döntetlennel zárult a Zalaegerszeg és a Mezőkövesd csatája a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján, a mérkőzésnek még akadt egy nyertese, a játékvezető Kassai Viktor személyében.

Három botlás után újra nyert a Mol Fehérvár
A Paks két büntetőt is elrontott a Mezőkövesd ellen.

A 44 éves bíró 322. alkalommal fújta a sípot a magyar élvonalban, ezzel csúcstartó lett, és Szabó Zsolt rekordját adta át a múltnak.

A 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett sportember élete első NB I-es mérkőzését 1998 márciusában kapta, érdekesség, hogy akkor is Zalaegerszegen lépett pályára egy ZTE-BVSC 2-0-s összecsapáson.

Az eddigi csúcstartó Szabó Zsolt már pénteken gratulált kollégájának. „Mintegy 4 évig mondhattam el magamról, hogy én vezettem a magyar labdarúgás történetében a legtöbb mérkőzést az élvonalban… De nem fog összedőlni a világ! Ugyanolyan büszke leszek holnap is arra, hogy 22 évig az élvonalban működtem, ugyanolyan büszke leszek holnaptól a levezetett 321 meccsre, még ha ez már csak a második helyre elegendő az örökranglistán. Gratulálok Viktor! További sok sikert kívánok!” – írta közösségi oldalán.

Kiemelt fotó: Foto Olimpik/NurPhoto

Olvasói sztorik