Magyar foci sport

Kassai Viktor megdöntötte az NB I-es rekordot

1-1-es döntetlennel zárult a Zalaegerszeg és a Mezőkövesd csatája a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján, a mérkőzésnek még akadt egy nyertese, a játékvezető Kassai Viktor személyében.

Három botlás után újra nyert a Mol Fehérvár
A Paks két büntetőt is elrontott a Mezőkövesd ellen.

A 44 éves bíró 322. alkalommal fújta a sípot a magyar élvonalban, ezzel csúcstartó lett, és Szabó Zsolt rekordját adta át a múltnak.

A 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett sportember élete első NB I-es mérkőzését 1998 márciusában kapta, érdekesség, hogy akkor is Zalaegerszegen lépett pályára egy ZTE-BVSC 2-0-s összecsapáson.

Az eddigi csúcstartó Szabó Zsolt már pénteken gratulált kollégájának. „Mintegy 4 évig mondhattam el magamról, hogy én vezettem a magyar labdarúgás történetében a legtöbb mérkőzést az élvonalban… De nem fog összedőlni a világ! Ugyanolyan büszke leszek holnap is arra, hogy 22 évig az élvonalban működtem, ugyanolyan büszke leszek holnaptól a levezetett 321 meccsre, még ha ez már csak a második helyre elegendő az örökranglistán. Gratulálok Viktor! További sok sikert kívánok!” – írta közösségi oldalán.

Kiemelt fotó: Foto Olimpik/NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!