Magyar foci

Szerb, bolgár és lengyel ultrákkal szövetkeztek a fradistákkal összecsapó oroszok

Volt némi kergetőzés a Nagyvárad téren az FTC-CSZKA Moszkva EL-csoportmeccs előtt, amelynek végül a rendőrség közbelépése vetett véget. A Hungarian Fanatics nevű Facebook-oldal azt írja, a CSZKA Moszkva-drukkerekhez szerb (Partizan), bolgár (CSZKA Szófia) és lengyel (Widzew Lódz) ultrák csatlakoztak, míg a fradisták a szintén lengyel Slask Wroclaw kemény magjával szövetkeztek.

Egyáltalán nem volt darálás a Nagyváradon, egy perc kavarodás csak, mert egy rossz fordulás miatt pont a hátukba mentek az oroszok. Így is felállt a Fradi a túlerőnek, rövid boksz, sérültek itt is, ott is, aztán a rendőrök beszüntették a sportot

– olvasható egy beszámoló a Ckozep.hu oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

správce3 (@hooligans.cz) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2019, időpont: 10:56 (PST időzóna szerint)

A lódziak trükkösen, a magyar csapatot éltetve megpróbáltak bejutni a Fradi B középhez is, majd összemérték erejüket a hazai szurkolókkal.

„Pár emberünk lézengett már csak kint, de jó emberek, végül a létszámfölényük ellenére véresre lettek verve a lódziak, pár lefeküdt pihengetni is, vagy csak közelről vizsgálták az aszfaltot, ki tudja. A többi behátrált a felüljáró alá, majd a rendőrök kivették őket. Azért ez eléggé csibészes megmozdulás volt a részükről, respekt, de benézték” – olvasható a szurkolói oldalon.

A meccs előtt egyébként ment a helyezkedés a metróban is a Deák téri megállónál, de ennek hátraarc lett a vége a rendőrök miatt.

Fradi-CSKA , Exclusive video :

Talán az év jelenete volt a mérkőzés előtt … Egy videó a metrobol : CSKA Moszkva , Wizdew , Partizan , CSKA SzofiaMérkőzés előttről több videó a hozzászólásban

Közzétette: Hungarian Fanatics – 2019. november 7., csütörtök

A Nagyvárad téren történtek miatt több embert is előállítottak, de arról nincs információ egyelőre, hogy közülük hányan voltak külföldiek és hányan magyarok.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik