Magyar foci sport

Szerb, bolgár és lengyel ultrákkal szövetkeztek a fradistákkal összecsapó oroszok

Volt némi kergetőzés a Nagyvárad téren az FTC-CSZKA Moszkva EL-csoportmeccs előtt, amelynek végül a rendőrség közbelépése vetett véget. A Hungarian Fanatics nevű Facebook-oldal azt írja, a CSZKA Moszkva-drukkerekhez szerb (Partizan), bolgár (CSZKA Szófia) és lengyel (Widzew Lódz) ultrák csatlakoztak, míg a fradisták a szintén lengyel Slask Wroclaw kemény magjával szövetkeztek.

Egyáltalán nem volt darálás a Nagyváradon, egy perc kavarodás csak, mert egy rossz fordulás miatt pont a hátukba mentek az oroszok. Így is felállt a Fradi a túlerőnek, rövid boksz, sérültek itt is, ott is, aztán a rendőrök beszüntették a sportot

– olvasható egy beszámoló a Ckozep.hu oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

správce3 (@hooligans.cz) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2019, időpont: 10:56 (PST időzóna szerint)

A lódziak trükkösen, a magyar csapatot éltetve megpróbáltak bejutni a Fradi B középhez is, majd összemérték erejüket a hazai szurkolókkal.

„Pár emberünk lézengett már csak kint, de jó emberek, végül a létszámfölényük ellenére véresre lettek verve a lódziak, pár lefeküdt pihengetni is, vagy csak közelről vizsgálták az aszfaltot, ki tudja. A többi behátrált a felüljáró alá, majd a rendőrök kivették őket. Azért ez eléggé csibészes megmozdulás volt a részükről, respekt, de benézték” – olvasható a szurkolói oldalon.

A meccs előtt egyébként ment a helyezkedés a metróban is a Deák téri megállónál, de ennek hátraarc lett a vége a rendőrök miatt.

Fradi-CSKA , Exclusive video :

Talán az év jelenete volt a mérkőzés előtt … Egy videó a metrobol : CSKA Moszkva , Wizdew , Partizan , CSKA SzofiaMérkőzés előttről több videó a hozzászólásban

Közzétette: Hungarian Fanatics – 2019. november 7., csütörtök

A Nagyvárad téren történtek miatt több embert is előállítottak, de arról nincs információ egyelőre, hogy közülük hányan voltak külföldiek és hányan magyarok.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!