Magyar foci

Rebrov: Nem érdemes továbbjutási esélyekről beszélni

Ugyan edzője, Szerhij Rebrov szerint a Ferencváros jobban teljesített, mint két hete Oroszországban, mégis csupán gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az orosz CSZKA Moszkva ellen a labdarúgó Európa Ligában.

Ezúttal nem bírt a CSZKA Moszkvával a Ferencváros
Ki lehetett volna használni a Ludogorec botlását, de a gól nélküli döntetlennel sincs veszve semmi.

„Nehéz mérkőzés volt, szerintem összességében jobbak voltunk, mint az első egymás elleni meccsen. Nem sikerült kihasználni a lehetőségeinket, de szerintem nem lehetünk elégedetlenek a teljesítményünkkel, mert megtettük, amit tudtunk” – idézte Szerhij Rebrovot, a Ferencváros ukrán edzőjét a klub hivatalos honlapja.

A Ferencváros tizenöt év után szerepel újra a csoportkörben, ezért szerintem még nem érdemes továbbjutási esélyekről beszélni.

“A célunk, hogy pontokat szerezzünk, jól játsszunk, győzelemre játszunk a folytatásban is, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Több embert előállítottak a Fradi-meccs előtt
Lovas rendőrök kergették a drukkereket a Nagyvárad téren.

Viktor Goncsarenko, a CSZKA Moszkva edzője szomorú volt, mert nem sikerült megszakítaniuk a rossz sorozatukat. „Véleményem szerint egy kicsivel talán közelebb álltunk a győzelemhez, de nem játszottunk elég agresszívan. Védekezésben ugyan sikerült előre lépnünk, de a helyzetek kihasználásával továbbra is problémáink vannak.”

Kiemelt fotó: Mohos Márton / 24.hu

Olvasói sztorik