Magyar foci sport

Ideiglenes edzőt nevezett ki Szivics helyére a Paks

Az utánpótlás-szakágvezető Osztermájer Gábor készíti fel a csapatot a következő bajnokira.

Mint ismert, a DVSC elleni 3-1-es vereség után a klubvezetést felmentette a munkavégzés alól a Paksi FC vezetőedzőjét, Tomiszlav Szivicset.

A tolnai együttes hétfőn rövid közleményben tudatta, hogy a csapat Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésre való felkészítésével az utánpótlás-szakágvezető Osztermájer Gábort bízta meg, akinek a munkáját Péter Norbert segíti.

Rossi kihirdette keretét a sorsdöntő, Wales elleni selejtezőre
Nagy Ádám és Pátkai Máté is visszatér.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!