Magyar foci sport

Végzetes meccs Debrecenben: kirakta Szivicset a Paks

Hivatalos bejelentés.

A Paksi FC szűkszavú közleményben jelentette be, hogy vasárnap felmentette a további munkavégzés alól Tomiszlav Szivics vezetőedzőt és Szabó István pályaedzőt. Mint írják, az új szakvezető személyéről a későbbiekben születik döntés.

A tolnai együttes szombaton 3–1-es vereséget szenvedett Debrecenben, 11 forduló után 3-1-7-es mérleggel a tabella tizedik helyén szerénykedik.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!