Magyar foci sport

Gazdag csodagólját hetekig fogják ismételgetni

Felcsúton győzött a Honvéd.

Biztosra vehetjük, Gazdag Dániel jó ideig nem felejti el a gólt, melyet szombaton, az NB I tizenegyedik fordulójában lőtt. A Honvéd a Barcelonát idézte az összecsapás 72. percében: varázslatos cselek után került a labda Hegedűs Lajos kapujába.

Ami az előzményeket illeti, az első félidőben Davide Lanzafame használta ki, hogy egyszer csak (a semmiből…) helyzetbe került, majd Gyurcsó Ádám fejelt egyenlítő gólt, Fortuna jelentős segítségével.

A Honvéd végül 2–1-re diadalmaskodott, megtörve a Puskás Akadémia nagy menetelését. A felcsútiak augusztus közepe óta nem veszítettek, azóta öt győzelem és két döntetlen volt a bajnoki mérleg.

NB I, 11. forduló

Puskás Akadémia–Budapest Honvéd 1–2 (1–1)

Gólszerző: Gyurcsó (22.), ill. Lanzafame (5.), Gazdag (72.)

 

17.00: Debreceni VSC–Paksi FC

17.00: Diósgyőri VTK–Kisvárda

17.00: Ferencváros–Mezőkövesd (tv: M4 Sport)

17.00: Kaposvári Rákóczi FC–Újpest FC

17.00: Zalaegerszegi TE FC–Mol Fehérvár FC

Kiemelt kép: facebook/pfla.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!