Magyar foci

Nekiestek a szurkolók az MLSZ-nek a neten

Ennek ellenére nagyjából két óra alatt több mint 10 ezer jegy gazdára talált az Uruguay elleni stadionavatóra.

November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna.

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai válthatják meg a jegyüket a mérkőzésre, ez a lehetőség október 25-én, azaz ma 10 órától indult.

A rendszer a budapesti Eb-jegyek vásárlásánál már megtapasztalt UEFA-megoldásra hasonlított, azaz nem fagyott le a honlap, viszont egy „előszobában” alaposan megvárakoztatta a vásárolni szándékozókat: olykor 2-3 óra is eltelt, mire beengedett valakit a vásárlási felületre.

Az MLSZ a Facebookon adott ki tájékoztatást: az írják, óriási érdeklődés mellett kezdődött meg a találkozó jegyeinek értékesítése, és nagyjából két óra alatt több mint 10 ezer jegy gazdára talált.

Óriási érdeklődés mellett kezdődött meg a Magyarország-Uruguay találkozó jegyeinek értékesítése. A Szurkolói Klub…

Közzétette: MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség – 2019. október 25., péntek

Ennél a posztnál aztán gombamód szaporodtak a dühös kommentek, sokak számára bosszúságot okozott a jegyvásárlás, még akkor is , ha végül összejött.

Azt mi is megtapasztaltuk, hogy például a kiválasztott szektoron belül nem lehetett válogatni a jegyek között, automatikusan kijelölt egyet (kettőt, hármat, négyet, ötöt, hatot, azaz attól függ, ki mennyit igényelt) a rendszer. Ez minimum szokatlan eljárás.

Nézzük a kommenteket:

  • Nekem van jegyem, mert az elsők közt voltam a sorban, de összességében elmondható, hogy a rendszer megbukott ismét, szóval ez az előszoba se egy nagy átütő siker. Esetleg ha lenne az előszoba előtt egy terasz is. Plusz egy udvar. Plusz egy kerítés előtti terület. Talán akkor. Talán működne.
  • Nekem 2 óra várakozás után sikerült, 6 darabot vettem. Mondjuk itt többekkel egyet értve kicsit gáz, hogy automatikusan jelöli ki a helyeket, engem is többször az fogadott hogy „sikertelen foglalás”, főleg hogy 6 jegy kellett. Mindegy! Meg vannak ezek is, úgy mint Wales ellen is.
  • Egy óra 30 perc után sikerült jegyet kijelölni, majd fizetésnél kidobott, és most 10150-en vannak előttem.
  • Eddig valóban remek a webes jegyvásárlási rendszer: potom 2 óra alatt az előttem sorban álló 15 ezres számláló már „lecsökkent” 11 ezerre. Ebben a tempóban kb. november végére sorra is kerülök.
  • Az a baj, hogy a szektorok 90 százaléka inaktív volt valamiért. Jó lenne, ha legközelebb minden szektor nyitva lenne, s majd én eldöntöm, hova szeretnék vásárolni.
  • 10.10-kor bejutottam, aztán 1,5 óráig bámulhattam a „Kérjük várjon” képernyőt. Gratulálok… Most meg megint 18 ezren vannak előttem.
  • Kicsit olyan ez a jegyvásárlási rendszer, mintha az MLSZ meg akarná mutatni az embereknek, milyen is egy tárgyfelvétel a Neptunban.
  • Két és fél óra alatt sikerült, de ez a rendszer egy kalap szar. Fél órán keresztül sehova nem engedett venni, aztán sem én választottam helyet, hanem csak úgy lett. Vicc. Ha stadionra van pénz, erre is jusson már, mert ez így nevetséges.

Kiemelt kép: MLSZ

Olvasói sztorik